❄️FREE GIFT WRAPPING ON ALL ORDERS

WHO WE ARE

WE GIVE A NEW MEANING TO CRYSTAL
ANAS Crystalcare is a special Dutch skincare brand which combines the science behind Crystals with the spiritual aspects these gems are known for. We are the very first company to use a pure piece of Crystal in the heart of all our products.
For centuries Crystals have been used in rituals all over the world to purify the body and mind. The vibrations of these precious gems protect you and give a burst of energy to your daily life.
Our products connect your inner world (the soul) to your outer shell (the body). When both aspects are in harmony your skin will shine and you will experience a feeling of deep inner peace. In that way, we give a new meaning to Crystals. It is our mission to let everyone experience the power found in this gift we received from nature.

ANAS is a high quality and innovative holistic skincare brand. Our unique products are made from rich oils and minerals. Through our patented technology, all ingredients work together harmoniously making sure the Crystal continuously releases its nourishing minerals (patent number: 20180100358). Your skin will be cleansed, reenergized, and silky soft.

Achter ANAS staat Anas

ANAS Crystal Care is mijn droom die is uitgekomen. Na een aantal jaren in de financiële wereld gewerkt te hebben, realiseerde ik me dat ik niet mijn volledige potentieel leefde. Ik voelde dat er een andere roeping voor me was in dit leven. Dus vroeg ik God, het Universum, hoe je het ook wilt noemen, om me een teken te sturen. En dat gebeurde. Tijdens een trektocht in Uruguay in 2012 ontmoette ik Andrea, een lokale onderneemster die natuurlijke cosmetica produceerde. Ze nodigde me uit in haar huis, meteen nadat ik binnenkwam gaf een waas van heerlijke geuren me een euforisch gevoel. Die nacht kon ik niet slapen, mijn hersenen produceerden 1000-en ideeën. Dat duidelijke teken nam ik mee terug naar Amsterdam. Het heeft me 7 jaar gekost om die droom waar te maken.

In eerste instantie dacht ik aan het ontwikkelen van een mannenlijn. Om deze lijn stoer te maken, ontstond het idee om een steen in de fles te doen, zodat deze zwaarder en dus mannelijker werd. Op internet ging ik op zoek naar een steen, en zo kwam ik bij kristallen terecht. De edelstenen trokken mijn belangstelling, daarna ben ik verder gaan zoeken en kwam er al snel achter dat elke steen verschillende mineralen heeft. Toen drong het tot me door: mijn wens om als spiritueel persoon cosmetica te ontwikkelen kreeg een richting.

Sindsdien heb ik me omringd met briljante mensen die in mijn droom geloven en een meester zijn in hun vak. Samen hebben we ANAS van concept tot eindproduct opgezet. In mijn stoutste dromen had ik niet eens een tiende van het eindresultaat gevisualiseerd. Het Universum blijft mij unieke en bekwame mensen sturen. Ik ben een gezegend en dankbaar mens.

– Anas Putriss,
eigenaar en oprichter
van ANAS Crystalcare

Griekenland

Griekenland is de bakermat van onze beschaving. We vinden het een eer dat onze producten daar ontwikkeld en geproduceerd worden in samenwerking met hedendaags Grieks talent. De ontwikkeling van de ANAS-huidverzorgingsproducten ligt in handen van gerenommeerde wetenschappers die hun sporen hebben verdiend in de cosmetica. Het onderzoek naar de werking en toepassing van Kristal wordt gedaan door Dr. I. Mourtzinos. Chemicus K. Vassilou is het grote brein achter de formules van ANAS. Beiden zijn bekend vanwege hun successen voor prominente Griekse cosmeticamerken. 

Red Dot Design Award

Niet alleen onze ingrediënten zijn uniek. Ook onze verpakking laat een onvergetelijke indruk achter. De verpakking van alle ANAS-huidverzorgingsproducten is ontworpen door Spyros Grammenos. In 2019 ontvingen wij de prestigieuze Red Dot Design Award in de categorie ‘best packaging’ en daar zijn we enorm trots op! 

 

CRYSTAL-INFUSED SKINCARE

PIECES TO COMPLETE
YOUR IONISED SKINCARE RITUAL

World’s 1st patended Crystal-infused skincare

ANAS Crystalcare © 2021
Shopping cart
To help personalise content, tailor and measure adverts and provide a safer experience, we use cookies. By clicking on or navigating the site, you agree to allow us to collect information on and off Facebook through cookies. Learn more, including about available controls: Cookies Policy.
Start typing to see products you are looking for.
en_US

Crystal Care Science

Learn the benefits of Crystal Care  and the science behind it So that can benefit from them. Download Crystal Care Science FREE E-BOOK

GET CRYSTAL CARE SCIENCE NOW 

[yikes-mailchimp form="2"]

Sign in

No account yet?